Bandleden

portret marije

Marije de Jong

zang & piano

portret hugo

Hugo de Jong

bas & zang

Van jongs af aan heb ik meerdere instrument bespeeld en heb ik met veel diverse mensen muziek gemaakt.The Bass is mijn grote liefde geworden; het geluid en de rol die de bas speelt spreken mij heel erg aan . In deze bescheiden bezetting voel ik mij helemaal tot mijn recht komen, en dan ook nog met mijn dochter….

portret hans

Hans Beljon

drums & cajon

Toen ik op mijn 14e een glazen plaat op de salontafel stuk sloeg, was dat voor mijn ouders de aanleiding om mij een drumstel te geven. Vanaf dat moment heb ik deel uitgemaakt van diverse bandjes. Met enorm veel plezier musiceren doe ik dat nu in zeer uiteenlopende bands ( Blue Coat en Harpenau’s jazz combo). Marije’s band is de band die de verschillende muziekstijlen voor mij compleet maakt.

portret ruud

Ruud Legdeur

gitaar, viool & zang

Sinds mijn 15e jaar ben ik zeer actief in bands en geniet van het muziekmaken. Al mijn hele leven speel ik piano waarbij de laatste jaren gitaar en viool aan toegevoegd is. Ik heb gespeeld in pop- en jazzbands als The Crossband, Lonnie Enzo, Maas en Spinal Adventures. Momenteel ben ik actief in Marije’s Band, Inner Lines en de Keltische band Elenya.